Menu

PODCAST No 57: Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce s Terezou Kučerovou, Ambiente a Karlem Maříkem, Grason

Vítáme vás u dalšího dílu podcastu Nelidské zdroje. S vámi tu jsou José Kadlec a Matěj Matolín a v dnešní epizodě uslyšíte:

  • - O lákání a zvyšování platů zaměstnanců v gastronomii,
  • - tipy na HR marketing pro restaurace,
  • - a nové technologické vychytávky, na které se můžeme brzy těšit v gastronomii.

Přidejte komentář

Ujistěte se, že jste zadali (*) požadované informace pokud není uvedeno jinak. HTML kód není povolen.

Nahoru
  • ČT1
  • Hospodářské noviny
  • Forbes ČR
  • e15
  • Mladá fronta DNES
  • ihned.cz
K vylepšení vašeho uživatelského komfortu používá naše webová stránka soubory cookies. Pokračováním vaší návštěvy na našich webových stránkách, dáváte souhlas k užívání souborů cookies.
Zavřít Více o cookies